top of page

Inredning : Mode : Mat

  • Ann-Catherine Östling

DENIM FOREVER

Uppdaterat: 31 maj 2021

Denim! Denimblå! Den här våren och sommaren kommer vi att se många varianter av just denim. Och finns det något skönare än ett par riktigt inkörda jeans, de som sitter som en smäck!


Remake - Remake - Recycle

Apropå det, jag har haft ett par jeans från Hope som jag bara älskat, riktiga mysbrallor. Med åren har de blivit bara mjukare, tunnare och skörare och den lilla revan över knät bara större och större och större. Väl använda! Till slut efter att jag försökt slänga dem ett antal gånger och ångrat mig, insåg jag att nu är det slut. Istället för att sörja mina mysbrallor fick de ett nytt liv, jag klippte av dem precis ovanför revan och nu har jag istället ett par mysshorts.


bild på shorts


Helmut Lang - för evigt


Det är fint att blanda olika blå nyanser, behöver inte vara samma tvätt om man vill köra både jeans tillsammans med en jeansjacka eller jeansskjorta. Snarare tvärtom. Min jeansjacka har hängt med i många år - en Helmut Lang, lite stor och boxig i modellen. Vissa säsonger känns den helt rätt och andra mindre rätt. I år får Helmut komma fram igen, och det känns helt rätt.


bild på jackan

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page