top of page

Inredning

Ann-Catherine Östling

Inredare

Bo:etc hjälper dig med inredningsförslag, ritningar och projektledning av din renovering. Ingen förfrågan är för stor eller för liten, vi hjälper dig alltid på bästa sätt. Det kan vara alltifrån färgsättning av ett hem eller gardinval, en större ombyggnation som kräver projektledning, eller att göra om i ett av barnens rum. Du kanske flyttar från villan till en lägenhet, inget passar, stilen är en annan.

 

Du kanske bara vill bolla dina idéer, få ny inspiration! Vi finns där och kan alltid hjälpa till. Dessutom samarbetar vi i ett nätverk med duktiga arkitekter, hantverkare, finsnickare, leverantörer och butiker m.fl. För oss är det viktigt att du som kund känner att du är unik och att vi tillsammans skapar ett hem som känns som just ditt, och är en plats där man kan koppla av och ladda om, hänga med familj och goda vänner.

 

Att vi har kunder som återvänder till oss för mer hjälp, är för oss det bästa betyget. Och vi är ödmjukt tacksamma och glada över våra kunder som anlitat oss för att göra en förändring i sitt hem.

bottom of page